Sztárok

Rubint Réka fia 7 hónap alatt teljesen lefogyott

Rubint Réka a gyerekek testsúlyáról beszélt a Mokkában. A fitneszlady a saját gyerekeit hozta fel példaként, akik szerinte ducibbak voltak, mostanra viszont elképesztő változáson mentek át.

Rubint Réka és családja számára mindig is nagyon fontos volt az egészséges életmód és a mozgás, de mindig kihangsúlyozta, hogy nem erőltet rá a gyerekeire semmit. A fitneszladyt azért hívták be a Mokkába, mert egy anyuka kiakadt, hogy a 14 hónapos gyerekét lekövérezték. Rubint Réka szerint egy gyerek feje felett nem lehet pálcát törni, különösen, ha gyermekkori túlsúlyról van szó. Ebben az esetben ugyanis a szülő feladata, hogy megfelelő példát mutasson, és hogy minden lehetőséget megadjon az egészséges és boldog felnőtt élethez. 

Az is kiderült azonban, hogy Rékáék nagyobbik fia, Norbika hét hónapja kezdett el odafigyelni a külsejére, és nagyon lefogyott. Szigorú diétát követ, emellett pedig sportol is. 

A változás megkérdőjelezhetetlen. „A gyerekek hiúak lesznek. Hiszen elkezdik érdekelni őket a lányok, a lányokat a fiúk, ez így egészséges. Norbika ezt hat és fél – hét hónap alatt érte el. Ő csinálta magáról ezt a fotót, és nagy büszkén küldte nekem az alakul felirattal, hogy nézd, anya, előjöttek a kockáim. Ahogy elkezdett nyúlni és rendszeresen sportolni, egy nagyon helyes fiatalember lett belőle” – mondta Réka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top