Sztárok

Molnár Anikó kisebb melleket szeretne

Molnár Anikó elégedetlen a külsejével, de még várja a „szikrát”, hogy végleg elhatározza magát, és belevágjon az életmódváltásba. Problémát jelent nála, hogy 15 kilóval könnyebben is kövérnek látta magát, ezért úgy érzi, inkább az elfogadás felé kellene hajlania, hátha attól elmúlik az önképzavara.

Molnár Anikónak korai klimaxa van, jelenleg elégedetlen a testével, pedig rengeteget fogyott az utóbbi időben. Kiderült, hogy a látványos átalakulás mögött Anikó szakítása áll, ráadásul egy betegséget is diagnosztizáltak nála. Azt mondja, jól van, és nem stresszel, nincs oka panaszkodni. Elárulta, nem kezdte még el a sportolást, és a diétára sem állt rá, gondolkozik, milyen utat válasszon.

„Szeretnék lefogyni, majd megkérném a plasztikai sebészt, hogy faragjon le belőlem. A hízás miatt megnőtt a mellem, és nekem már egy kicsit sok. Tipikusan az, amikor hordó testalkata lesz egy nőnek. (…) Nekem női szemmel jobban tetszenek azok, akiknek kisebb a mellük” – mondta Molnár Anikó a Mokkában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top