Sztárok

Lecseréli Majkát a TV2

A Ninja Warriorból kikerül, helyére Kasza Tibi lép. Majka azért marad a TV2-nél.

Azt írja a TV2 egyik mai hírlevelében, hogy a Ninja Warrior műsorvezetői csapata megújul, Tilla mellett Kasza Tibi áll a kamerák elé, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzőket és családtagjaikat.

Tavaly hatalmas élmény volt a világ egyik legnagyobb show-jának műsorvezetőjeként testközelből végignézi ezeket az emberfeletti sportteljesítményeket. Olyan versenyzők érkeztek, akik hónapokon keresztül kőkeményen készültek, hogy végig tudjanak menni a pályán. Ez a világ egyik legnagyobb tévés díszlete, lélegzetelállító a mérete, mi például képernyőn kell, hogy nézzük a pálya elejét, mert a végéből, ahol mi vagyunk, alig látható szabad szemmel. Nagyon sokan megállítottak az utcán, hogy mennyire szeretik ezt a műsort, és mennyire izgalmasak az adások. Kasza Tibivel és Stohl Lucával ugyan már szerepeltünk közös műsorban, de műsorvezetőként még nem dolgoztunk együtt, ez egy új és izgalmas feladat lesz mindannyiunknak

– mondta Till Attila.

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene

– viccelődött Kasza Tibi, aki megígérte, a Ninja Warrior Hungary 2018 műsorvezetőjeként komolyabb oldalát is megmutatja majd.

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

A pálya szélén ezúttal Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait és a mindenre elszánt ninjajelölteket. Előzőleg Tilla, Majka és Mádai Vivien voltak a műsor házigazdái. Majka a TV2 egy másik produkciójában látható majd, Mádai Viviennel pedig a Mokka műsorvezetőjeként találkozhatnak a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top