Sztárok

Gáspár Győző: „Élni sincsen kedvem”

Gáspár Győző két évvel ezelőtt kezdett fogyókúrába, és alaposan kigyúrta magát. Ez ma már nem látszik rajta, hiszen mint mondja, az elmúlt egy év eseményei annyira megroppantották, hogy semmihez sincs kedve.

Gáspár Győzőt nemrég felmentették, de ennek ellenére sem lélegezhet fel. A showman a csalási ügye óta összeroppant, ahogy ő mondja, nem hívják sehova fellépni, és még fogyókúrázni és edzeni sincs kedve. Míg Gáspár Bea sikeres abban, amit csinál, és a diéta is jól működik, addig Győzőre jönnek vissza a kilók. Annyira kiábrándult, hogy ami eddig számított neki, az ma már lényegtelennek tűnik. 

Tönkrementem lelkileg

– mondta a Kiskegyednek a showman.

„Az utóbbi egy év történései olyan szinten megroppantottak, hogy még élni sincsen kedvem, nemhogy fogyókúrázni! Minden, ami eddig fontos volt a számomra, most lényegtelenné vált. Ami engem eddig éltetett, azt most elvették tőlem. Ugyanis nem mernek már fellépésekre hívni. Azt mondják rám az emberek, hogy celebből bűnöző lettem, és ezért már a színpadon sem kíváncsiak rám. Összesúgnak a hátam mögött, és nem hisznek az ártatlanságomban” – mondta a lapnak Gáspár Győző

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top