Sztárok

15 év után válik Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna egy közleményben jelentette be, hogy 4 év házasság után elválnak Galambos Dorinával. A pár 15 éve ismerkedett meg, szerelmüket nem verték nagydobra, mégis sokakat meglepett a közleményük.

Galambos Dorina és Pély Barna a Megasztár alatt ismerkedtek meg, majd 2013-ban, 10 évnyi együtt járás után összeházasodtak. A frigy azonban nem tartott sokáig: mint kiderült, az egykori zsűritag és Galambos Dorina külön utakon folytatják tovább, de ahogy eddig, most sem akarnak beszélni a magánéletükről. A közleményt Pély Barna juttatta el a 24.hu-nak. 

Pély Barna és Galambos Dorina szerelme közel 15 évig tartott, íme néhány emlékezetes kép a párról: 

Megnézem
Összes kép (10)

Pély Barna és Galambos Dorina 4 év házasság után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy elválnak. Tisztelik és szeretik egymást, de már csak barátokként. Ahogy eddig, magánéletükről továbbra sem szeretnének nyilatkozni. Mindketten a karrierjükre koncentrálnak. Dorina Mrs Columbo és River of Lust nevű formációival dolgozik, Barna pedig megkezdte ősszel megjelenő szólónagylemezének munkálatait, és szólókoncertjeivel járja Magyarországot, illetve a világ különböző országait. Nemrég tért haza közel két hónapig tartó turnéjáról. Koncertezett például Jakartában, Balin, Almatyban, Taskentben, Rómában, Milánóban, Madridban és Münchenben is

– írja a oldal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top