Sztárok

Szakít a hagyománnyal Harry herceg. Ezt teszi az esküvőjén

Már tudni lehet, hogy ki fogja elkészíteni a hivatalos esküvői fotókat Meghan Markle és Harry herceg májusi esküvőjén. Amíg Vilmos meglepő döntést hozott a saját esküvőjén, addig Harry nem követte őt ebben...

Sokan értetlenül fogadták Vilmos herceg és Katalin hercegnő döntését, amikor 2011-ben Hugo Burnandot kérték fel arra, hogy elkészítse a hivatalos esküvői fotóikat. Bár kétségtelen tény, hogy Burnand remek fotós, de ő volt az, aki 2005-ben Károly herceg és Camilla Parker-Bowles esküvőjén is fotózott. Azt a nászt pedig nem volt könnyű elfogadnia a trónörökös két fiának.

Harry herceg május 19-én veszi feleségül Meghan Markle amerikai színésznőt. Károly herceg kisebbik fia azonban nem követte a családi hagyományt, ő ugyanis Alexi Lubomirskit kérte fel arra, hogy örökítse  meg esküvője legemlékezetesebb pillanatait. A divatfotós volt az, aki tavaly év végén elkészítette Meghan Markle és Harry herceg hivatalos eljegyzési fotóit is.  „Nem lehetnék ennél boldogabb. Nagyon megtisztelő, hogy fotósként részese lehetek ennek a történelmi pillanatnak” – nyilatkozta Lubomirski. A Kensington-palota közleményében pedig az áll, hogy Harry herceg és Meghan Markle is nagyon örülnek, hogy életük egy újabb örömteli fejezetét Lubomirski fogja megörökíteni.

Harry herceg és Meghan Markle hivatalos eljegyzési fotója 2017-ből. (Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top