Sztárok

Szabó Zsófi kisfia nagyot nőtt

Szabó Zsófi Instagram-oldalán friss fotót osztott meg mosolygós kisfiáról, Mendelről. Elolvadtunk!

Szabó Zsófi május elején nagyon őszintén mesélt arról, hogy a végtelen boldogságára, amit kisfia születése jelent számára, árnyék vetül. Az anyagcsere-betegsége, amit Mendel születése előtt diagnosztizáltak nála, és ami a cukorbetegség előszobájának tekinthető, visszatért. Szabó Zsófi akkor arról is beszélt, hogy azért tartja fontosnak, hogy beszéljen az inzulinrezisztenciájáról, mert úgy érzi, rengeteg nő jár hozzá hasonló cipőben. Nekik szeretne erőt adni.

„Szerettem volna Mendelt minél tovább szoptatni, ezért nem akartam megvonni a szervezetemtől semmit, amit kívánok. Azóta viszont újra rossz a közérzetem” – magyarázta Zsófi, aki most teljes életmódváltással, gyógyszeres kezeléssel, kitartással és elhatározással veszi fel a küzdelmet a betegség ellen.

Szerencsére kisfia mindebből semmit nem vesz észre, hiszen ahogy a róla készült legfrissebb képen is látszik, egy nagyon kiegyensúlyozott, boldog, mosolygós baba. Mutatjuk:

💙💙💙

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top