nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Oláh Gergő elárulta a negyedik gyerekük nemét

Oláh Gergő elárulta a negyedik gyerekük nemét

Oláh Gergő hosszú Instagram-posztban jelentette be a baba nemét, és üzent azoknak is, akik „hülyének nézik” a nagy családja miatt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Oláh Gergőt és családját az utóbbi időben sok kritika érte amiatt, hány gyereket vállalnak. Legalábbis ez derül ki abból a hosszú Instagram-posztból, amit Gergő a minap tett közzé. A posztban Gergő arról beszél, sokan hülyének nézik őket amiatt, hogy 4 gyereket vállalnak, majd hozzáteszi, már a harmadiknál is többen beszóltak nekik.

Az énekes úgy érzi, mindenkinek a legbelsőbb magán ügye, hogy hány gyereket vállal. Hogy hány gyerek után érzi magát boldognak. „Van, aki egyet sem szeretne, más 11-et akar” – írja Oláh Gergő, aki nem ítél el senkit, nem néz hülyének senkit, és nem híve a felelőtlen gyerekvállalásnak sem.

Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, Boldogan vállaltunk még egy Csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk! Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét! Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és Szeresse... Szeresse de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. Gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is... Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk! Büszkék vagyunk és boldogok ettől! Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan, hülyének néznek minket,(szószerint) hogy 4 gyereket vállalunk! Már a 3.nál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt és nagyon sajnáljuk hogy így gondolják! Van akinek elég 1 gyerek, van akinek 2 van akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, De van aki egyáltalán nem is szeretne és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek... Nem ítélem el őket és nem nézem hülyének Őket, az Ő életük! Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket! Két erős ember kell a gyermek vállaláshoz, családalapításhoz, akik eltudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van! U.I: Kislányunk lesz 😍❤😃 @olahgergoneniki

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, boldogan vállaltunk még egy csoda gyermeket. Mi döntöttünk így! Akartuk!

„Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk!”

A posztból egyébként mellékesen az is kiderül, hogy Oláh Gergőék negyedik gyermeke kislány lesz.

Megosztás Facebookon