Sztárok

Prokopp Dóra lánya a csodaszép modell, Bora

Éppen huszonöt éve fedezték föl maguknak a tévénézők Prokopp Dórát a Szerencsekerék című műsorban, most pedig a lánya került reflektorfénybe.

Mentőorvosként dolgozott Prokopp Dóra mielőtt országszerte ismertté vált a tévéből, és hamar népszerű lett, de ő néhány év után pontosan olyan hirtelen tűnt el, mint ahogyan feltűnt egykor.

Prokopp Dóra a Szerencsekerék háziasszonya volt 1993-tól

Nem került azonban messze a tévézéstől, Prokopp Dóra nevéhez fűződik a Filmmúzeum, a Pax TV, A Paprika TV és a Deko Tv elindítása is. Ma már inkább üzletasszonyként dolgozik, nem vonzza sem a képernyő, sem a fotózás, pedig egykor modellkedett, és ma is kapna ilyen munkát. Két kisebbik lánya, Róza és Bora azonban örökölte a divat szeretetét, Bora 17 évesen már ígéretes modellnek számít. Erről a BEST magazinnak mesélt Prokopp Dóra. 

Mommy is 50❤️

A post shared by KRASZNAI BORA (@borakrasznai) on

„Remélem, nem csak ebben a szakmában fog követni. Széles a paletta, bármit választhat, de leginkább olyat mutasson, amiben én tudom őt követni. Olyat, amire mi, az idősebb generáció nem is gondolunk. Mentse meg a bolygót, találja fel a rák ellenszerét, a szembiztos harisnyát…” 

Bora modellként már volt Kínában, és most is határozott elképzelése van arról, hogyan folytatná a karrierjét. Részletek és fotók a BEST magazinban. 

Prokopp Dóra a Best magazinnak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top