Sztárok

Ördög Nóra meseszép ruhában várta a vihart

Még egy divatmagazinban is elmenne ez a kép Ördög Nóráról, pedig csak annyit akart megmutatni, hogyan fújja a ruháját a szél. Na, de milyen ruhát!

Ha ruha meg szél és libbenés, akkor elsőre talán Marilyn Monroe jut eszünkbe, igaz, ott szó sem volt viharról. Bezzeg Ördög Nóra esetében!

Balatonakarattyán készült felvételt kár is lenne leírni, nézzük magát a fotót, ami után Ördög Nóra ruhája iránt gyorsan megnőtt a kereslet. Igaz, még nem írta meg honnan van a dressz, de ha Kínában látnák, amennyien érdeklődnek erről, akkor – némi túlzással – már biztosan beindították volna a gyártósort.

Ördög Nóra virágos ruhája nagyon népszerű lett, sokan dicsérik, és szeretnék tudni, honnan van

Persze, nem csak a meteorológia szolgálatnak lenne jó reklám Ördög Nóra és a ruhatára, lényegében bármilyen ügyre ügyesen fel tudja hívni a figyelmet. Például, amikor a védőoltások fontossága mellett kampányol a műsorvezető, akkor a jól megválasztott ruhának, na meg a lendületes képnek hála, többen elolvassák, amit a fotó mellé kiírt. Talán azért, hogy megtudják, honnan van a szoknyája, de közben azért eljut hozzájuk más üzenet is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top