Sztárok

Katona Klaudia tudja, hogy nem Solti Ádám az igazi

A közös munka során ismerkedett meg Katona Klaudia és Solti Ádám, akik a színpadon szerelmespárt alakítanak, közben pedig a munkán túl is alakult a kapcsolatuk.

Hétvégén debütál a Hófehérke musical, amelynek a főszereplője Katona Klaudia. A fiatal színésznő megtiszteltetésnek érezte a lehetőséget, annak pedig különösen örült, hogy minden kollégájával sikerült jó viszonyba kerülnie. Bár először találkozott és dolgozott együtt Galambos Lajossal – aki a törpék bányafőnöke lesz a Hófehérkében –, Faragó Andrással és Peller Mariannal, most úgy érzi, baráti a kapcsolatuk. És akkor még nem beszéltünk a herceget alakító Solti Ádámról. 

A Hófehérke musical szereplői: Katona Klaudia, Solti Ádám, Galambos Lajos, Faragó András Topi és Peller Mariann

„Alapvető kémiának kell lennie a két szereplő között, de Ádám egy nagyon jó barátom lett szerintem, és szerintem ő is ezt érzi irántam. Egy színésznek és egy színésznőnek meg kell tanulnia, hogy nem szeretünk bele első látásra valakibe a színpadon” – mondja Katona Klaudia, aki a vele készült videóban jobban is kifejti, mire gondol. 

Katona Klaudia hisz az igaz szerelemben, és élvezi, hogy Solti Ádám most szőke hercegként, de…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top