Sztárok

Galambos Lajosnak már nem fontos a pénz

Galambos Lajos szokatlan feladatot kapott: a Hófehérke című musicalben lép majd színpadra, méghozzá egy miatta kitalált karaktert játszik. Azt mondja, sok a hasonlóság a megformált szerep és az ő élete között.

Galambos Lajcsi életében az előzetesben töltött hónapok után nagy változás történt. Ahogy mondja, régen fontos szerepet játszott az életében a külsőség, a pénz, a megjelenés, de mára ezt teljesen levetkőzte. Lagzi Lajcsi a Hófehérke című musicalben kapott szerepet, ahol a törpék bányafőnökét alakítja majd. A kezdetben gonosz karakter a végére jellemfejlődésen megy keresztül – a zenész szerint pont úgy változik, ahogy ő tette az utóbbi időben. 

„Az életemben én is sok olyan dologban voltam, amikor fontosak voltak a külsőségek, a pénz… Volt rá példa, hogy sofőrrel és nagy limuzinnal jártam. Ma már el sem tudom képzelni magamat azon. (…) Megtanítottak a múltbéli események arra, hogy mindennek tudni kell örülni” – mondta Galambos Lajos a NLCafe.hu-nak, majd a gyerekeiről is beszélt. 

A gyerekeim mindig kísérik a munkámat, beavatom őket. (…) Jó érzés, hogy magam mögött tudhatom őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top