Sztárok

Vágó István sikertelenül tanította Gergely Róbertet

Nem akármilyen angoltanára volt Gergely Róbertnek, de Vágó István sem volt képest megtanítani a nyelvre.

Gergely Róbert ez édesanyja, az egykori híradós, Vajek Jutka társaságában volt a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című show-jának vendége. A műsorból az is kiderült, nem akármilyen tanára volt gyerekként Robinak, a későbbi kívzprofesszor, Vágó István  próbálta megtanítani az angol nyelv alapjaira, kevés sikerrel.

„Akkoriban még Vágó sem tévézéssel foglalkozott. A szomszédban volt egy aranyos doktornő, akinek panaszkodtam. Mondta, hogy most jött egy fiatal, nagyon tehetséges, jó családból származó angoltanár, Vágó István. Lement az első közös órájuk, a második alkalommal eljött egy tiszteletlátogatásra, majd azt mondta, ne dobjuk ki erre a pénzünket, mert nincs értelme” – mesélte Vajek Jutka.

Fotó: TV2

Robi nem is tagadja, a kudarc fájó pont az életében. „Azóta sem énekelek angol nyelven soha semmit, ha igen, azonnal szólnak, hogy hagyjam abba” – mosolygott Gergely Róbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top