Sztárok

Liptai Claudia négy nyugtatóval megy az esküvőjére

Sok-sok év küzdelme van abban, hogy Liptai Claudia idáig jutott, és ezt nem is szeretné elfelejteni. Többek között erről is mesélt a Story magazinnak.

Liptai Claudia sok mindenen keresztülment az elmúlt években, és ahogy már mondta, néha ő sem hiszi el, milyen boldog mostanában. Pataki Ádám mellett kiteljesedett az élete, az esküvővel pedig megkoronázzák a kapcsolatukat. 

„Az esküvővel semmi sem változik, hacsak az nem, hogy más lesz a nevem utána” – mondta a Story magazinnak a műsorvezető, aki korábban már elmesélt néhány részletet az esküvőről, de akkor úgy tűnt, nyugodtan készül a nagy napra. 

„Nagyjából hetven kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon. Bár ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bevennem, hogy aznap jól érezzem magam.”

Nem a saját dolgai miatt aggódik, ahogy ez a magazinból kiderül, sokkal inkább a gyerekek miatt, amit részletezett is. Liptai Caludia számára azonban még egy nehézség, hogy ilyenkor az édesanyja sokkal jobban hiányzik neki, ezért róla is megemlékezik. 

További részletek az esküvőről,  menyasszonyi ruháról a Storyban.

A Story magazinnak mesélt Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top