Sztárok

Blake Lively bugyi nélkül vonult be a MET-gálára

Azt est egyik kedvence volt Blake Lively, aki a MET-gála tematikájának megfelelő ruhájában elvarázsolta a kritikusokat és az azóta megjelent írások szerint a netes olvasókat is.

A MET-gála látványos ruhái között volt Blake Lively dressze, és ez nem meglepő. Alaposan kidolgozott szettjének minden négyzetcentimétere látványos volt, de ezt vártuk már a gála előtt is, hiszen csak a díszítéseit 600 órán keresztül készítették. A főpapi díszruhákra utaló, drámai bíbor-arany Versace estélyiben a színésznő nyerte a MET-gála ruhaversenyét.

Blake Lively elvarázsolta a MET-gála résztvevőit a ruhájával (fotó: Europress)

Sokan dicsérték a színésznő bátorságát, hogy fehérnemű nélkül vonult végig, mondjuk közelebbről nézve mintha egy bodyt viselne, de bárhogyan is, ez nem ront az összképen.

Blake Lively, Christian Louboutin aa MET-gálán

De nem csak Lively ruháját tervezték meg rafináltan, de a kiegészítőkre is ügyeltek. Különösen a táskájára, amelynek az egyik felén kereszt alakban a Reynolds család tagjainak monogramja díszelgett: Ryan, Blake és a két kislányuk keresztnevének kezdőbetűit csak a nagyon jó megfigyelők vehették észre. 

Blake Lively táskája

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top