Sztárok

Meghalt Maurane belga énekesnő

Két év kihagyást követően az első színpadi szereplése után meghalt Maurane belga énekesnő. 57 éves volt.

Hétfő este holtan találták a Brüsszel melletti Schaerbeekben a híres belga énekesnőt, Maurane-t. Az 57 éves énekesnő halálának oka még nem ismert, de kizárták az idegenkezűséget. Az elmúlt években az énekesnő hangszálproblémái miatt nem koncertezett, visszatérő fellépését a hétvégén tartotta Brüsszelben, 2019-ben pedig koncertkörútra indult volna.

Maurane – Fotó: Stephane Cardinale/Corbis via Getty Images

Maurane korábban olyan nagy nevekkel is énekelt, mint Celine Dion és Johnny Hallyday.

Halála előtt egy nappal még a visszatéréséről adott interjút, amelyben egyfajta újjászületésről beszélt. „Egy éve még azt hittem, soha többet nem fogok énekelni” – mondta.

Maurane Claudine Luypaerts néven született 1960-ban a belga Ixelles-ben. Tizenévesen már énekversenyeken vett részt, és szerepet kapott egy musicalben is. Tíz szólóalbumából az első 1986-ban jelent meg Danser címen. Az egyik legsikeresebb slágere 2002-ben a kanadai–belga Lara Fabian énekesnővel készült, Tu Es Mon Autre című közös felvétel lett.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top