Sztárok

Ezen a csatornán tér vissza Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor műsorát levették a TV2 műsoráról, így másik munka után nézett. Szabadúszó tévésként nem meglepő, hogy másik csatornán tér vissza a képernyőre.

Gundel Takács Gábor az elmúlt pár évben több fajta műsort is kipróbált, legutóbb az Áll az alku műsorvezetőjeként láthatták a nézők a TV2-n. Jelenleg szabadúszóként dolgozik, így most egy másik csatorna képviseletében láthatjuk. A műfaj nem meglepő, ez a stílus eléggé közel áll hozzá. 

„Indul az új fejezet a szakmai életemben. Továbbra is szabadúszó televíziósként ezúttal egy, a VIASAT3 számára készülő tudásalapú vetélkedő műsorvezetője leszek. Már zajlanak az előkészületek, gyertek játszani!” – írja a közösségi oldalán felhívó jelleggel Gundel Takács Gábor

A műsor címét egyelőre nem árulták el, csupán annyit tudunk, hogy a nyeremény akár 10 millió forint is lehet, és interaktív, ami azt jelenti, hogy a nézők kérdeznek majd a játékosoktól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top