Sztárok

Eurovíziós Dalfesztivál 2018: ezek lesznek a legviccesebb produkciók

A 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon is lesznek igazán meredek produkciók. Kedvencünk az énekesnő, aki robotokkal lép majd színpadra, de lesz olyan kolléganője, aki kotkodálni fog a színpadon. Színes felhozatal, az már biztos!

Finnország indulója az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Saara Aalto lesz. Nem tudjuk, hogy egy névben létezhet-e több „a” betű, de nem is ez a fontos. Saara jól körbebástyázta magát Conchita Wurst legnagyobb rajongóival. Sajnos a klipből nem derül még ki, hogy milyen lesz a színpadi megjelenése Saarának, de az biztos, hogy a kék rúzsos, csillámporos szakállas fiúk feldobhatják az egyébként tucatdalt.

San Marinót 2018-ban Jessika képviseli majd az Eurovíziós Dalfesztiválon. Mi már nagyon várjuk, hogy Jessika (k-val) és az ő 2003-at idéző robotkái ugráljanak a színpadon. Selyemruha és végtelenül kínos robotanimációk?! Kell még több? Persze hogy kell! Lesz benne rap is!

Netta határozottan az egyik kedvenc énekesnőnk az idei az Eurovízión. A dala nem rossz, és a vagány sminkeket, parókákat viselő énekesnő is üde színfoltja lesz a versenynek. De nem lehet röhögés nélkül kibírni a dalban visszatérő kotkodácsolást.

A ciprusi Beyoncé, vagyis Eleni Foureira semmi különlegeset nem csinál, csak annyit, amit az elmúlt években látott Rihanna, Beyoncé és Lady Gaga a klipjeikben. Van itt pucér vonaglás, benzinöntögetés, autófelgyújtás, és még Britney Spears 18 éves piros latexruhája is előkerül. Tökéletes lesz az idei Eurovíziós Dalfesztiválra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top