Sztárok

Erdei Zsolt őszintén beszélt a válásáról

Erdei Zsolt hosszú ideig harcolt azért, hogy a fia az első házasságából vele maradhasson. Az egykori bokszoló a válása körülményeiről is mesélt az RTL Klub Reggeliben.

Erdei Zsolt nemrég az apaságról vallott, annak minden örömével és nehézségével együtt. Madár elárulta, hogy a legidősebb gyermekéért sokat küzdött, bíróságig is elmentek a volt feleségével, de végül mindketten belátták, hogy Viktornak az a legjobb, ha az édesapjával marad Magyarországon. 

„Az első tárgyalásra nem hozott személyit, sem tolmácsot. Aztán utána mégis kellett a tolmács… (…) Minden tiszteletem az övé, mert a különválás után még itt élt három évet, csakis a gyerek miatt, de aztán nem bírta, és végül elköltözött Németországba” – kezdte Erdei Zsolt a Reggeliben

Most jó a kapcsolatunk, a gyerek a szünetek nagy részét kint tölti. Úgy néz ki, ez most így működik. Velem magyarul, az édesanyjával németül beszél, de mivel a volt feleségem jelenlegi párja ecuadori, így a spanyol is ragad rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top