nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan Weisz Fanni esküvőjének az időpontja

Megvan Weisz Fanni esküvőjének az időpontja

Fanni elárulta, nagy esküvőt szeretett volna egy mesés helyszínen, azonban vőlegényének inkább az volt a fontos, hogy a család és a közeli barátok legyenek ott az esküvőn. A pár számára nehéz döntés volt, hogy kiket hívjanak meg az eseményre, amelyen végül 150 vendég vesz majd részt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanniéknál már kész a babaszoba, és mint megtudtuk, az esküvőre sem kell sokat várni. Fanni korábban már mesélt a lagziról, sőt több pletyka szerint már férjhez is ment, de ezt cáfolja a siket modell. Most a Mokkában elárulta, hogy augusztusban tartják a lagzit, ami az előzetes tervekkel ellentétben nem hatalmas menyegző lesz. Azt azonban még nem tudják, hogyan áll össze a vendéglista.

„Nagyon nagy esküvőt szerettem volna, de a Peti nem. Neki inkább az a fontos, hogy a jóbarátok ott legyenek. Szerintem kicsinek számítható. 150 fő lesz” – tudtuk meg Weisz Fannitól, és azt is elárulta, hogy augusztus elején lesz a lagzi. 

„Nehéz volt meghúzni azt a határt, hogy kit hívjunk meg, és kit ne” – tette hozzá a modell szerelme, Péter. 

Weisz Fanni és vőlegénye, Péter a Mokkában

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon