Sztárok

Megvan Weisz Fanni esküvőjének az időpontja

Fanni elárulta, nagy esküvőt szeretett volna egy mesés helyszínen, azonban vőlegényének inkább az volt a fontos, hogy a család és a közeli barátok legyenek ott az esküvőn. A pár számára nehéz döntés volt, hogy kiket hívjanak meg az eseményre, amelyen végül 150 vendég vesz majd részt.

Weisz Fanniéknál már kész a babaszoba, és mint megtudtuk, az esküvőre sem kell sokat várni. Fanni korábban már mesélt a lagziról, sőt több pletyka szerint már férjhez is ment, de ezt cáfolja a siket modell. Most a Mokkában elárulta, hogy augusztusban tartják a lagzit, ami az előzetes tervekkel ellentétben nem hatalmas menyegző lesz. Azt azonban még nem tudják, hogyan áll össze a vendéglista.

„Nagyon nagy esküvőt szerettem volna, de a Peti nem. Neki inkább az a fontos, hogy a jóbarátok ott legyenek. Szerintem kicsinek számítható. 150 fő lesz” – tudtuk meg Weisz Fannitól, és azt is elárulta, hogy augusztus elején lesz a lagzi. 

„Nehéz volt meghúzni azt a határt, hogy kit hívjunk meg, és kit ne” – tette hozzá a modell szerelme, Péter. 

Weisz Fanni és vőlegénye, Péter a Mokkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top