Sztárok

Szulák Andrea: vajon jó anya vagyok?

Szulák Andrea már korábban is rászánta volna magát az anyaságra, de végül így jött össze. Hozzáteszi, egy percig sem bánja, a késői szülésnek is megvannak az előnyei.

Szulák Andrea lánya csinos nővé cseperedett, már sok rendezvényre elkíséri édesanyját, és egyáltalán nem retten meg a rivaldafénytől. A színésznő elárulta, hogy Rozina csak külsőleg nő, hiszen belül még romlatlan, egy igazi tiszta lelkű kislány. „Próbálom őt a szeretetemmel megvédeni és felvértezni olyan erővel, hogy amikor majd el kell engednem a saját útjára, amit már most próbálgatunk, ne hirtelen kapja az élettől a pofonokat” – kezdte a BEST magazinnak Szulák Andrea, aki az anya-lánya kapcsolatukról is beszélt. 

Sokat szelídültem általa. Olyanok vagyunk, mint a jin és a jang, a két erő, amely egymást kiegészíti. Egymás nélkül a létezésünk értelmét veszti. Imádom a lányom, igyekszem jó anyja lenni, igyekszem vele kapcsolatban mindent a lehető legjobban csinálni, mégis reggeltől estig azon filozofálok, vajon jó anya vagyok-e

– osztotta meg félelmeit Szulák Andrea a lappal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top