Sztárok

Szabó Dóra új munkát kapott

Idén is egy hatalmas gomb megnyomásával indult el a Miss Balaton jelentkezési időszaka. Arról is lehullt a lepel, hogy idén kik segítik a szépségeket. A mentorok között egy meglepő név is szerepel.

Iszak Eszti Rákos Lilivel, a 2017-es királynővel, valamint Nagypál Krisztivel, Király Lilivel, Németh Nikivel, Horváth Cintivel, a Miss Balaton Nagyköveteivel együtt indította el a versenyt. A nyitó eseményen természetesen a szépségverseny másik két tanácsadója, Epres Panni és Dukai Regina is részt vett. Valamint arról is lehullt a lepel, hogy idén milyen mentorok segítik majd a versenyzőket: Magony Szilvihez és Marton Adriennhez idén Szabó Dóri műsorvezető, valamint Gelencsér Tímea szépségkirálynő csatlakozik.

„Az lesz a célom, hogy önbizalommal telve, magabiztosan lépjenek a lányok a zsűri elé. Egyúttal a mentális felkészítést is nagyon fontosnak tartom: ahhoz, hogy hosszú távon megállják a helyüket, nemcsak a szépség, hanem a hozzáállás is nagyon fontos: az alkalmazkodóképesség, megbízhatóság és a pontosság a kulcs. Szakmámból adódóan a kommunikációra is nagy hangsúlyt fogok fektetni” – mondta el Szabó Dóri, akiről nemrég kiderült, hogy ismét szerelmes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top