Sztárok

Alekosz bejelentkezett a Nobel-békedíjért

A volt valóságshow-hős kirobbantotta a békét Észak- és Dél-Korea között, de Alekosz itt nem áll meg.

Alekosz imádja magát nagy dolgokba ártani, és pár hónapja nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint a két Korea közti békekötés tető alá hozása. A szókimondó valóságshow-hős dörgő hangú levélben utasította az észak-koreai diktátort, hogy szerelje le ballisztikus rakétáit, ugyanis: „nem tudok kellően hazámmal kapcsolatos teendőimmel foglalkozni, míg a nemzetközi helyzet, nem stabilizálódik”.

Nagy Alekosz

Nem tudjuk megítélni, mekkora ötlet Érd külsőről befenyíteni egy diktátort, de Aleket kemény fából faragták. A levéllel elbattyogott a postára, feladta (ajánlva!), és várta az eredményt. Miután pedig Kim Dzsong Un bejelentette, hogy országa felhagy az atomprogrammal, Alekosz a Facebookon sütkérezik sikerében, melyről csak ő tud.

„Kedves Barátom! – szólítja meg az észak-koreai vezetőt – Üdvözlöm eme cselekedetedet, büszkeséggel tölt el, hogy közbenjárhattam, és a birkapörkölt helyett marhanyakpörkölttel várlak, drága Barátom. Munkám nem ért véget. Most, Putyin elnök úr és az USA közt kell némileg kieszközölnöm a kétoldalú kapcsolatokban azt a pozitív előrelépést, amire vonatkozólag már meg is vannak a konkrét terveim.”

Szóval mindenki nyugodjon meg, a legjobb kezekben vagyunk. Hozzátesszük, nagy előrelépést tett Alekosz, aki pár hete még a pápát kérte, vegye le róla a negatív energiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top