Sztárok

A fiatalok felé fordul Gesztesi Károly

Újabb munkát talált magának Gesztesi Károly, aki a következő generáció pályára lépését egyengeti.

Gesztesi Károly sikeresen változtatott életmódot, így magánélete után szakmájára is tud koncentrálni. Nemrég ifjú szinkronszínészeket kezdett tanítani, hiszen, úgymond, elengedhetetlen, hogy egy művész több lábon álljon.

„Fontosnak tartom, hogy egy színész ne csak a színészi szakmára támaszkodjon, hiszen bármikor kaphat egy kedvezőtlen szerepet, amelyet nem vállalna el, de kénytelen. Egy művész sokszor kiszolgáltatottja a szakmának. Mindig kell egy B terv! Én magam már rengeteget tapasztaltam, sok minden rakódott rám, ezért is gondolom okos döntésnek, hogy elvállaltam a tanítást. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezem majd a közös munkát a fiatalokkal, jólesik, hogy szeretettel és kíváncsisággal fogadtak” – magyarázta Gesztesi Károly a Blikknek.

Fotó: VIASAT3 – Labancz Viktória

Ennek ellenére színházi szerepei megmaradtak, A miniszter félrelépet is játssza tovább, és még mindig állítja, a TV2-n tér vissza Gesztesi Károly, de a konkrét műsorról még csak rébuszokban hajlandó beszélni. „Júniusban kezdjük forgatni a TV2 új sorozatát, amely egyben egy show-műsor is lesz. Nagyon várom már!” – jelentette ki a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top