Sztárok

Sebestyén Balázst átverte a fia

Sebestyén Balázs egy dilemmával kezdte a ma reggelét: két műsorvezetőtársától kért segítséget a nagyobbik fia, Beni egyik tettével kapcsolatban...

Sebestyén Balázs sokszor beszél a családjáról a Balázsékban, azonban csak nagyon ritkán mutatja meg őket. A ma reggeli adásban egy sztorit osztott meg az idősebbik fiáról, Beniről, aki talán most először, átvágta az édesapját. A 7 éves Benett imádja az állatokat, amit Sebestyén Balázs nagyon tisztel, viszont a fia most átlépett egy határt, amiért el kell beszélgetnie vele. 

A műsorvezető fia talált egy teknőst, amivel egész nap játszottak az unokatestvérével, majd a nap végén megkérte az édesapja, hogy engedje el. Mint kiderült, ez nem történt meg, hiszen Benett bevitte az állatot az iskolába, bár akkorra már halott volt. Először is, nem lehet állatot vinni az iskolába, másodszor pedig ezzel nem teljesítette Balázs kérését, amiért a műsorvezetőnek meg kell büntetnie. Rákóczi Feri szerint tényleg el kell beszélgetni Benivel, Vadon Jani viszont azt tanácsolta, hogy ha Balázs tényleg bírja, hogy állatokkal foglalkozik a kicsi, akkor hagyja rá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top