Sztárok

Kollányi Zsuzsi elárulta, fia vagy lánya lesz

Az énekesnő ősz végén hozza majd világra az első gyerekét, de Kollányi Zsuzsi és a párja könnyebben tudnak tervezni, amióta tudják a kicsi nemét.

A Nagy Duett adásában jelentette be Kollányi Zsuzsi, hogy várandós, bár még egy kis ideig titkolhatta volna az örömhírt, nem akarta magába tartani. 

„Az emberben benne van, hogy szeretné megosztani ezt a teljesen új élményt. Úgy gondolom, hogy az első várandósság mindenkinek egyszerre sokkoló és csodálatos, de életem legszebb utazása” – mesélte nekünk akkor az adás után az énekesnő. 

Párjával csupán másfél éve vannak együtt, de Attila is az első perctől úgy érezte, hogy összetartoznak, és természetes volt Kollányi Zsuzsiék számára a gyerekvállalás. 

Kollányi Zsuzsi és párja, Attila (fotó: Instagram)

Az énekesnő most a Story magazinnak mesélte el, hogy már azt is tudja: kisifa lesz, és ezzel még egy álma valóra vált. Kollányi Zsuzsi ugyanis mindig fiús anyukának képzelte magát, és most már jobban tudnak tervezgetni is. Hogy hogyan is készülnek a kisfiuk érkezésére, és vajon hogyan bírja Zsuzsi a koncerteket, arról a magazinnak mesélt részleteket.

Kollányi Zsuzsi elárulta, hogy kisfiút vár – A Story anyák napja alkalmából dupla címlappal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top