Sztárok

8 év után először: íme Erős Antónia ikrei

Közel kilenc évvel ezelőtt születtek meg Erős Antónia ikrei, akiket egyszer, az első születésnapjuk előtt láthattunk. A híradós most kivételt tett, és megmutatta a gyerekeit.

Először és utoljára nyolc évvel ezelőtt a Story magazinnak mutatta meg Erős Antónia a gyerekeit, Matyit és Szonját. Az RTL Klub híradósa nemcsak a képekkel bánt óvatosan, hanem az ikreiről szóló történetekkel is, nagyon ritkán mesélt róluk. 

Erős Antónia ikrei, Matyi és Szonja itt még alig egyévesek voltak

Ha mégis láthattuk Erős Antónia ikreit, akkor legfeljebb hátulról, úgy viszont már többször is. Legfeljebb annyi derült ki, hogy Matyi és Szonja nagyjából egyforma magas és mindkettőjüknek hosszú a haja. 

Erős Antónia a Las Vegas-i utazásról is csak ilyen képeket osztott meg

Most viszont a Story magazinban hat oldalon keresztül nézhetünk róluk fotókat, és Erős Antónia mesél a gyerekeiről, a családi éltéről. 

„Matyi talpig fiú, leszámítva a hosszú haját, bár ez egy srácnak, aki a rockot szereti, és dobol, mondhatni, kötelező. Na meg az öltözködés. Szonja ezerszer inkább nő, mint én. Nem is tudom, honnan örökölte, olyan csajosan tud gesztikulálni, járni. Én soha nem tudnám olyan nőiesen felvenni a vállamra a retikülömet, mint a lányom az övét.”

A híradós állítja, hogy a gyerekei különbözőbbek nem is lehetnének, és az is kiderül a magazinból, ki mit örökölt az édesapjától, és hogyan élik meg anyjuk ismertségét az ikrek.

Erős Antónia és az ikerek, Szonja és Matyi – A Story anyák napja alkalmából dupla címlappal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top