Sztárok

Nagy Adri búcsúzik a nézőktől

Utoljára láthatják a nézők Nagy Adrit, akit a kollégái búcsúztattak, és egy kis meglepetéssel is készültek neki. Sok kérdés marad nyitva ezek után, például, hogy valaki a helyére lép-e.

A Nagy Duett adásaiban üde színfolt Nagy Adri, aki már a műsor előtt elmondta: reméli, hogy a júniusra kiírt szülése nem indul be korábban, és végig tudja vinni a műsort. Ennek ellenére most mégis búcsúzik a nézőktől, mivel holnap láthatják utoljára a Jóban Rosszban sorozatban. 

SPOILER következik! Ha nem akarod elolvasni, hogyan kerül ki a sorozatból Nagy Adri, akkor ugorj egyből a képgalériára!

Az énekes-színésznő karajtere, Tanakis Betty minden előjel nélkül eltűnik. Keresi őt Roland (Suhajda Dániel) is, és egy ideig Keller Márkra (Sipos Csaba) terelődik a gyanú, ő azonban hamar tisztázza magát. Az, hogy mi történik Adri karakterével, egyelőre titok, de erről is mondott azért néháyn szót a színésznő, amennyire a szerződése engedi.

“Az egy közös döntés volt a Jóban Rosszban készítőivel, hogy sem én, sem ők nem szerették volna, ha a kisbabámat beleírjuk a sorozatba. A visszatérés kérdését nyitva hagytuk, ebben a tekintetben abszolút a gyerekem diktálja majd a tempót, ezért a mikor és a hogyan még nagy kérdés.”

Megnézem
Összes kép (4)

Az Adri utolsó forgatási napján készült fotókon is látszik, hogy jó hangulatban köszöntek el tőle a kollégái. A sorozat stábjában szinte már hagyomány, hogy a távozó karaktereket egy „Csillagkút díszpolgára” emléktáblával búcsúztatják, Nagy Adrit is megajándékozta a csapat. 

„Maga a forgatás március elején volt, akkor hagytam ott a sorozatot, azóta közösségi odalakon tartom a kapcsolatot a többiekkel és megígértem nekik, hogy még a baba születése előtt meglátogatom őket a forgatáson. Június vége-július elejére írtak ki, de ki tudja itt a frontok és egyebek mellett ez hogyan alakul ” – mondta az NLCafénak Adri, aki első gyerekével várandós.

Az énekesnőnek hiányzik a sorozat, de jól esik neki, hogy a Sztárban sztár, az év végi fellépések és a forgatás után most magára és a gyerek körüli teendőkre tud összpontosítani. A babaszoba készen áll, már két nevet is választottak a párjával, és van ideje eljárni edzeni is. 

“Eljárok sportolni, de csak annyit csinálok, amennyi jól esik, nem gyötröm magam. Ezt meghálálja a derekam is, és bár a fáradtság folytonos, mégis úgy érzem, tele vagyok energiával. Külön szerencse, hogy itt A Nagy Duett, élvezem a felvételeket, és bár anyák napjára készülünk egy kis produkcióval, ami plusz próbákat jelent, általában ez csak heti egy nap elfoglaltság. Ez pedig kifejezetten jól is esik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top