Sztárok

Kulka János fizetését a Szomszédokból kapott jogdíj egészíti ki

A színházba még nem tér vissza, és szerencsés, hogy fizetését kiegészítik a jogdíjak. Kulka János jó pénzt kereshet a tavaly ismételt Szomszédokon.

Kulka János a Szomszédok Mágenheim Ádámjaként lett országos hírű színész, a Bors cikke szerint pedig ma is van jövedelme a szerepből. A lap azt írja, hogy az Előadóművészi Jogvédő Iroda táblázata szerint a médiaszolgáltató jellegétől függően 1920 és 12 800 forint közötti percenkénti jogdíjat lehet felszámítani azokért a felvételekért, amelyeken a színész korábban szerepelt, így a Szomszédok és az Életképek 2017-es ismétlése komoly extrabevételt jelenthet Kulkának, mivel a befolyt összeg ráeső része több százezer forint is lehet.

 

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kulka János két évvel ezelőtt kapott sztrókot, azóta nem állt színpadra, és csak egy rövidebb filmes szerepet vállalt Ujj Mészáros Károly soron következő filmjében.

Nemrég kiderült, hogy Kulka még nem tér vissza a Katona József Színházba jövőre, a Borsnak ezzel kapcsolatban a színész ismerőse a következőt nyilatkozta: „Lényegesen jobban van, sokat javult az állapota. Igyekszik társasági életet élni, amikor csak teheti, kimozdul, és próbál emberek között lenni. Ebben hatalmas segítségére van a testvére, Janina, aki az elmúlt két évben minden pillanatban mellette volt. Nagyon remélem, hogy hamarosan az életét jelentő színpadra is vissza tud állni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top