Sztárok

Istenes Bence ágya nem maradt üresen Ázsiában sem

A tavaly külön töltött közel két hónap után Istenes Bence és Csobot Adél ezúttal már felkészült arra, milyen egymás nélkül. Most mutatjuk azt is, hogy a műsorvezető Ázsiában is ugyanúgy él, mint itthon.

Jól boldogul egymás nélkül Csobot Adél és Istenes Bence, mindkettőjüket leköti a munka, és bár valószínűleg az időeltolódás miatt nehéz megtalálni az ideális pillanatot, amikor beszélhetnek egymással, biztosan ezúttal is megoldják. Istenes Bence még az elutazás előtt elárulta, hogy sírva ébredt, amikor egyik éjszaka arról álmodott, hogyan búcsúzik a családjától az ázsiai utazás előtt. A Survivor forgatása alatt viszont már nem osztotta meg az érzéseit a követőivel. 

Istenes Bence inkább azt mutatta meg, milyen helyen lakik közel 50 napig: 

Ez a drónfelvétel azonban nem mutatott meg néhány fontos részletet. Itt egy másik videó, amiben sokkal izgalmasabb apróságok kiderülnek Istenes Bence ázsiai szállásáról. Például, hogy az ágya sem maradt üresen. 

Kiemeltük a képet, ha nem volt időd megfigyelni a videóban ezt a részletet: 

Istenes Bence itt lakik a Suvivor forgatás alatt, és nagyon boldog, hogy az ágya kényelmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top