Sztárok

Ez a ma 3 éves Sarolta hercegnő ajándéka II. Erzsébettől

Picivel több mint egy hete született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke, talán ezért is sikkadt el egy kicsit Sarolta hercegnő harmadik születésnapja.

A 92 éves II. Erzsébet királynő helikopterrel érkezett Windsorból a Kensington-palotához közeli leszállópályára, ahol autóba szállt, és elindult meglátogatni legifjabb dédunokáját, Louis, vagyis Lajos herceget. Ez a brit uralkodó első találkozása a kis herceggel, mivel Erzsébet a csípőműtétből lábadozó férjével, Fülöp herceggel volt Windsorban az elmúlt hetekben. 

A látogatásnak azonban nemcsak Lajos születése adott apropót, hanem a kis Sarolta hercegnő születésnapja is. A királyi család nagy kedvence ugyanis ma hároméves. II. Erzsébet egy csokor virággal érkezett, amit állítólag maga szedett és kötött egybe, de az nem derült ki pontosan, hogy a születésnapra vitte, vagy Katalin hercegnének.

Mindenesetre Sarolta hercegnő és a királynő között a pletykák szerint szoros a kötelék, sokszor hasonlítják őket egymáshoz, és talán a dédi látogatása már önmagában is ajándék a kis hercegnőnek, aki a virágnak is biztosan örült.

Mi ezzel a képes összeállítással ünnepeljük Sarolta hercegnő harmadik születésnapját: 

Megnézem
Összes kép (19)

És itt van még több kép a videóban, ha még nem kaptál mérgezést a királyi család kedvenc hercegnőjétől, Saroltától: 

Happy third birthday to the little royal with the most adorable wave, #PrincessCharlotte! 🎉

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top