Sztárok

Visszasírod Balázs Klárit? Ki a legjobb zsűritag idén A Nagy Duettben?

Ezen a hétvégén már harmadszor találkozhatnak a nézők A Nagy Duett megújult zsűrijével, így már mindenkiben kialakulhatott valamilyen kép, ki a legszimpatikusabb.

Kasza Tibi, aki nélkül nincs A Nagy Duett

A műsor állandó zsűritagja Kasza Tibi. Sokan kedvelik a humorát, és azt mondják, nélküle nincs A Nagy Duett.  Mások azonban már unalmasnak tartják a poénjait. De ő legalább önkritikus, egyáltalán nem állítja, hogy megtalálta a helyét a tévézésben. „Én vagyok az ország legnagyobb reménysége, még mindig keressük, hogy miben vagyok jó” – mondta a múlt heti adásban.

Kasza Tibi mellett Nagy Adri és Pápai Joci zsűrizik A Nagy Duett következő évadában. Fotó: TV2

Nagy Adri, aki kettő helyett értékel

Gyermeket vár Nagy Adri, így sokszor arra is figyel, hogy a szíve alatt növekedő magzat hogyan veszi a produkciókat. Eddig a leghevesebb reakciókat Megyeri Csilla váltotta ki a színésznő-énekesnő még meg sem született gyermekéből. Szerintetek mekkora sokkhatást jelenthet egy magzatnak egy ilyen dal?

Pápai Joci, a megértő

A másik újonc Pápai Joci, aki mindig is híres volt humoráról, de mintha a zsűripult mögött még kicsit bátortalan lenne. De talán csak udvarias akar lenni, és nem akarja megbántani a színpadon szereplőket. Még élénken élnek benne a Sztárban sztár emlékei, amikor az ő produkcióiról mondtak véleményt.  Így fogalmazott: „Még látom magamat szoknyákban és lambadázva.”

Szerintetek ki a legjobb zsűritag idén A Nagy Duettben?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top