Sztárok

Oláh Ibolya nadrágját kutyák szaggatták szét

Ma indul a Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-n. Oláh Ibolya és nevelőanyja, Anyácska is beült a műsor felvételére, és nosztalgiáztak.

Hétfő este debütál a TV2-n a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor, melyben népszerű hírességek a szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, időnként kínos gyerekkori és ifjúkori emlékeikről. A hétfői adásban Oláh Ibolya és imádott nevelőanyja, Illésné Ancsán Aranka szerepel, akit az énekesnő csak Anyácskának szólít.

Volt olyan nadrágom, amit Anyácska odaadott a kutyáknak, és szétszaggatták” – elevenítette fel Oláh Ibolya a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. Anyácska azonban így emlékezett erre az esetre: „Az egy százéves melegítő volt, de Ibolya állandóan abban akart menni mindenhová, így kénytelen voltam eltüntetni.”

A műsorban az énekesnő azt is elárulta, hogy gyakran sajtreszelővel koptatta ki a nadrágjait. Elmondása szerint nagyon szereti a férfinadrágokat is, mert lógnak, és mindig levágta a szárukat.  „Balkezes vagyok, de jobb kézzel kellett vágnom, így mindig ferdére sikerült” – tette hozzá.

Nevelőanyja is megosztott pár emléket az ifjú Ibolyáról: „Ha eljutottunk végre egy üzletbe, akkor általában drága nadrágokat vett. Mivel az eredeti szakmám varrónő, így mindig felajánlottam neki, hogy majd én felvarrom, de kivétel nélkül mindig levágta. Nekem pedig korrigálnom kellett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top