Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél egymás nélkül is jól boldogul

Nehéz időszak ez Csobot Adélnak és Istenes Bencének, akik különbözőképpen birkóznak meg a külön töltött napokkal. Mivel ezúttal mindketten dolgoznak, gyorsabban halad az idő, mint a tavalyi Survivor-forgatás alatt.

Alig néhány napja váltak külön, de máris hiányoznak egymásnak. Istenes Bencének és várandós kedvesének, Csobot Adélnak 50 napot kell egymás nélkül tölteniük, míg a műsorvezető a Survivort forgatja Ázsiában, addig az énekesnő Rózsa Gyurival küzd A Nagy Duettben. Előre tudták, hogy nem lesz könnyű időszak, hiszen tavaly már egyszer ezt végigcsinálták, akkor azonban Csobot Adélnak nem voltak ennyire zsúfoltak a hétköznapok: most nemcsak a kisfia után kell rohangálnia, de A Nagy Duett miatt sokat próbál, és ott van minden héten a vasárnapi élő adás is. 

Április 17-én így búcsúztak egymástól az elkövetkező 50 napra.

„Hiszem, hogy ettől csak erősebbek leszünk.. hogy MI leszünk a legerősebbek, egy szétszakíthatatlan kötelékkel!! Helló 50 nap, úgyis mi győzünk!” – írta Adél.

Április 19-én Bence tudatta a jó hírt, hogy 45 óra utazás után szerencsésen megérkezett a Survivor forgatási helyszínére.

Április 22-én Bence az esővel küzdött, míg Adél talált magának egy új csókkirályt.

Április 25-én Bence azt adta hírül, hogy most egyedül kell meccset néznie, de a régi fotót elnézve Adélnak valószínűleg nem hiányzott a közös szurkolás… Mindenesetre az látszik, hogy sokat gondolnak egymásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top