Sztárok

Szabó Ádám vallott a kapcsolatáról Tóth Andival

Az énekes mindent megtesz, hogy támogassa A Nagy Duett színpadán duettpartnerét, Keveházi Krisztinát. Arról is beszélt, mi van köztük Tóth Andival, akivel nem olyan régen hírbe hozták egy állítólagosan elcsattant csók miatt...

Tóth Andi udvarlója ellen küzd A Nagy Duettben, hiszen néhány hete már azt találgatják, hogy együtt van Szabó Ádámmal, ám eddig egyikük sem beszélt a kapcsolatról. „Még nagyon friss ez a dolog, nem tudjuk, mit hoz a jövő”
– mondta Tóth Andi a Glamour-gála után, de többet nem árult el a románcról. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba, és a Mokkában beszélt arról, hogy mi is van köztük. 

„Nagyon jóban vagyunk az Andival, de mind a ketten szeretnénk most tényleg A Nagy Duettre koncentrálni. Természetesen ezt úgy akarjuk közölni, hogy nagyon jóban vagyunk, de nem szeretnénk róla többet beszélni. Mindig beszélőviszonyban voltunk, régóta ismerjük egymást, és reméljük, hogy kialakul majd valami” – mondta Szabó Ádám, aki elárulta, hogy szeret titkolózni, és ezt is így akarja megélni. 

Szabó Ádám a Mokkában beszélt Tóth Andival való kapcsolatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top