Sztárok

New Yorkban díjazták Röhrig Géza új filmjét

Az Oscar-díjas Saul fia színésze most egy amerikai filmben játssza a főszerepet. A zsűri a színészi alakításokat is kiemelte.

Rangos díjat kapott Röhrig Géza új filmje a Tribeca filmfesztiválon – szúrta ki a 24.hu. Shawn Snyder To Dust című filmjéről már többször is írtunk: ez az a film, amelynek az Oscar-díjas Saul fia színésze és Matthew Broderick a főszereplője, és a napokban ennek a filmnek a premierjén fényképezkedett Röhrig Sarah Jessica Parkerrel.

A film a legjobb elsőfilmesnek járó elismerést kapta meg a New York-i filmfesztiválon. A hírre egyébként maga Röhrig hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán:

Shawn Snyder filmjében Röhrig egy haszid kántort alakít, aki nem tudja feldolgozni felesége halálát, és miután a vallás nem ad neki megnyugvást, egy biológiaprofesszorhoz fordul, hogy megtudja, milyen folyamatok zajlanak le egy bomló holttestben. A professzort nem más alakítja, mint Matthew Broderick, a 80-as évek sztárja.

A fesztivál zsűrije azt írta, egyhangúlag döntöttek a film díjazása mellett. Kiemelték a szenzációs színészi alakításokat, és a film szokatlan, bizarr, de humoros hangvételét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top