Sztárok

Yvonne Dederick a lányáról: „Jól helyre tesz”

Yvonne Dederick maximalista a saját életével kapcsolatban, így a gyerekeitől is ezt várja el. A lánya, Catherine is nagyon céltudatos, az édesanyjára pedig bármikor, bármiben számíthat.

Yvonne Dederick a Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplőjeként debütált a második évadban, azonban nem csak ő, a lánya, Catherine is szerepel a műsorban. A luxusfeleségnek fontos a tehetséggondozás, így a lányát sem hagyhatja ki a jóból, aki Catherine Mardoll néven szeretné meghódítani a világot, méghozzá rapperként. Yvonne Dederick nagyon büszke rá, a következő sorokkal kívánt a lányának minden jót, de azért azt is leírta, hogy nem minden csak a csillogásról szól. 

„(…) Bár engem jól helyre tesz néha – igazi anya lánya viszony a miénk –, nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Hűséges barát, az igazság bajnoka, és ha megbántják, látszólag nem veszi fel, de ír rá egy újabb zseniális zenét. Tudom, hogy egy csillogó gyémánt, akinek fényét nemcsak én, hanem mások is megtalálják” – írta a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top