Sztárok

Tápai Szabina ismét várandós, pedig Kucserával nemrég majdnem elváltak

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága sok olyan párnak adhat erőt, amelyik már menthetetlennek érzi a kapcsolatát. Kemény időszak után most teljes a boldogság.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor szeretne második gyereket, erről már többször meséltek az utóbbi időben. Igaz, inkább arról esett szó, milyen vitaminokkal készülnek, de most a Story magazinnak adott exkluzív interjúból kiderült, hogy nagyon hamar teljesült a vágyuk. 

„Éppen másfél éve már válni akartam, most viszont gyerekünk lesz… Hiszek abban, hogy a pici is tudja, neki most kell érkeznie. Ez a baba a legjobbkor születik, és még közelebb hoz majd minket egymáshoz, ha ilyesmi egyáltalán lehetséges” – mondta Tápai  Szabina, aki nem tart újabb házassági válságtól.

A kapcsolatát Kucsera Gáborral egy hullámvasúthoz hasonlította,  és a magazinnak most elmesélte a részleteket is, amire korábban csak célzott. Ezeket olvasva valóságos csoda, milyen fordulatot vett a viszonyuk egyik napról a másikra. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor (fotó: Instagram)

Tápai Szabina a terhesség alatti plusz kilókról és karrierjéről is mesélt. És persze válaszolt A Nagy Duett fellépésekkel kapcsolatos kérdésekre is. 

„A műsorban négyen vagyunk kismamák! Gyakran kérdezgetem Csobot Adélt, Kollányi Zsuzsit és Nagy Adrit, hogyan viselik a terhességet, szerencsére egyikünknek sem okoz kezelhetetlen problémát” – mondta a sportoló, akinek azért ez a terhessége közel sem olyan egyszerű, mint az előző. 

Részletek a magazinban.

A Story magazinnak Tápai Szabina és Kucsera Gábor exkluzív interjút adtak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top