Sztárok

Exe miatt akart híres lenni Vastag Csaba

Vastag Csaba elismeri, hibázott a szerelemben. Méghozzá az elsőben – mégis hálás a lánynak, hiszen nagyon sokat köszönhet neki.

Vastag Csaba végre megmutatta a barátnőjét, akivel bár régóta tart a kapcsolat, nem nagyon jelentek meg együtt, és közös képet sem szokásuk posztolni. Most mégis egy régebbi szerelméről mesélt: elárulta, hogy Szilvi inspirálta, a szakítás, az elválás egy új világot nyitott számára érzelmileg. „Miután Szilvi elhagyott, nehéz időket éltem meg, csakúgy, mint Tamás barátom, akivel akkoriban együtt zenéltünk” – kezdte a Story magazinnak Vastag Csaba.

A lap megtalálta az énekes első szerelmét, akit csupa jó emlék köt élete első kapcsolatához. „Ez volt az első középsulis szerelmem, ami egy tanéven át tartott. Csaba már akkor arról álmodozott, hogy énekes lesz. Volt egy zenekara, én pedig gyakran elkísértem a próbákra. Szeretni való ember, és sokkal érzékenyebb férfi, mint amit a világ felé mutat…” – emlékezett vissza Szilvi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top