Sztárok

Dobó Kata: „Fel kell állni a csalódásokból”

Dobó Katáról ugyan ki gondolná, hogy éveken keresztül meg kellett küzdenie saját magával? A magabiztosság, amit kifele mutatott, sok munkát igényelt, így aztán végül belátta, hogy jobb, ha elfogadja magát.

Dobó Kata nagyon foglalkoztatott, rengeteget forgat, de emellett sok időt tölt a családjával. Zsidró Tamással szuper párost alkotnak, süt róluk a boldogság. Dobó Kata azonban nem volt mindig ilyen magabiztos – amikor felfedezték, sokszor töprengett azon, hogy vajon csak a szépsége miatt választották-e őt. 

„Egyik pillanatról a másikra lettem piedesztálra emelve, és úgy éreztem, nincs alapom ott lenni. Káposztásmegyerről két hét alatt a mozivászonra kerültem, és ezzel igazából nagyon nehezen tudtam megbirkózni” – kezdte a Story magazinnak Dobó Kata, aki azt is elárulta, hogy mi volt a legnagyobb csalódás az életében. 

Messzire eljutottam, már csak ketten voltunk a végül főszereplőnek választott Diane Krügerrel, és igazából nem hívott fel senki, mi volt az oka annak, hogy nem én kaptam meg a lehetőséget

– emlékezett vissza a színésznő a Trója castingjára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top