Sztárok

Ez a közös Vasvári Viviben és Katalin hercegnében

Elsőre nem mondanánk, hogy sok közös dolog van Katalin hercegnében és Vasvári Vivienben, de ha belegondolunk, párat azért össze tudunk szedni.

Katalin hercegné hétfőn adott életet harmadik gyermekének. A baba neve még nem derült ki, de pár napon belül ezt is megtudjuk. Rajta kívül még több millió gyerek született az elmúlt egy hétben, többek között Vasvári Vivi babája is, amiről már be is számolt a luxusfeleség. Sokan találgatták Katalinnal kapcsolatban, hogy mi lehet a titka, hiszen alig 7 órával a szülés után úgy libbent ki a kórházból, mint más egy hétvégi wellness után tenné.

Azonban ezzel sincs egyedül – Vasvári Vivi is prímán festett a babája születése után, itt megnézheted a képet. Ez azonban nem az egyetlen hasonlóság. Mindketten magánkórházban szültek, ami nem volt éppen olcsó mulatság, éppen ezért Katalin is simán elmehetne a Feleségek luxuskivitelben műsorába. Na jó, persze több dolog van, amiben nem egyezik az életük… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top