Sztárok

SMS-t írt Harvey Weinstein Rose McGowannek

Rose McGowan egy tévéinterjúban azt állította, hogy a hollywoodi szexuális zaklatási botrány után Harvey Weinstein „megpróbált kapcsolatba lépni” vele. A színésznőnek fogalma sincs, hogyan szerezhette meg privát telefonszámát a szexuális zaklatással vádolt producer.

Interjút adott a BBC-nek Rose McGowan színésznő, aki az elsők között vallott arról, hogy Harvey Weinsten megerőszakolta. A színésznő elmondta, hogy nagyjából egy hónappal ezelőtt kapott szöveges üzenetet a producer egyik képviselőjétől. „Sokkolt a dolog, mintha újra lelőttek volna” – mondta az interjúban.

Rose McGowan – Forrás: Francois G. Durand/WireImage/GettyImages

Az SMS azután érkezett meg a 44 éves színésznő telefonjára, miután kijelentette, hogy nem hiszi, hogy valaha is üldözni fogják azért, hogy kiállt magáért. A színésznő azt sem tudja, hogyan szerezhette meg privát telefonszámát a hollywoodi producer.

Az interjúban McGowan bevallotta, hogy sokkal rosszabb volt Harvey Weintstein szexuális zaklatása, mint ahogy azt le tudta írni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top