Sztárok

Playboy-lány lett Mádai Vivien

Mádai Vivien nem az a magamutogató típus, mégis elvállal egy Playboy-fotózást. Elmondja, hogy miért, és hogyan élte meg.

A legutóbbi Playboy-gálán Mádai Vivien lett a Múzsa kategória nyertese, mely a példaértékű hölgyeket jutalmazza. Ilyenkor hagyományosan meg szoktak jelentetni a díjazottról egy interjút fotózással egybekötve. Így történt ez most is, de villantás nélkül.

„Alapvetően egy nagyinterjú készült velem, amihez lőttek pár kockát. Onnantól kezdve, hogy volt ennek a fotózásnak egy komolysága, nem is volt kérdés, hogy elvállaljam. Öncélúan persze sosem mutogatnám magam. Nem vagyok az a tipikus vetkőzős csaj” – mondta Máday Vivien a Borsnak. „Kicsit zavarban voltam egyébként a fotózáson, mert ilyet még nem csináltam. Alapvetően szégyenlős típus vagyok, de sikerült hamar feloldódnom. Azt azért remélem, hogy az autószerelő-műhelyek falán nem fogom viszontlátni magam” – tette hozzá nevetve.

Ebben a fürdőruhában pózolt. Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top