Sztárok

Két hónapos gyerekét otthon hagyva ment bulizni Kylie Jenner – porig alázták

„Aligha lehet anyának nevezni” – így kommenteltek sokan Kylie Jenner fotói alatt az Instagramon. Kim Kardashian tesója azzal verte ki a biztosítékot, hogy elment bulizni, amíg a 2 hónapos gyerekére a dadák vigyáztak.

Kylie Jenner a legfiatalabb testvér a Kardashian-Jenner klánból. A húszéves celeb, aki horroráron árulja a saját sminkcuccait, két hónapja hozta világra első gyermekét. És bár a terhességét nem pakolta úgy ki a kirakatba, mint a nővérei, úgy tűnik, így sem tud elég jó lenni az embereknek. Most azért támadták Jennert, mert hétvégén elment partizni a Coachella fesztiválra, amíg a két hónapos gyerekére a dadusok vigyáztak otthon.

Kylie Jenner instagram gyerek

Nem kímélik a kommentelők Kylie Jennert az Instagramon

Az Instagramon már egy speciális, Kylie Jenner számára kreált hashtag is fut, amely lényegében azt üzeni, hogy Kylie olyan szülő, aki lepasszolja a két hónapos gyerekét. A celeb viszont ennyivel lezárta a vitát:

„Nem egy átlagos anyuka vagyok, hanem egy cool anyuka.”

Nem ez volt az első eset, hogy Kylie Jenner kivívta az internet népének haragját. Alig néhány héttel a szülése után egy olyan fotót töltött fel, amelyen a pasijával Miamiban hajókázik és sörözik, amíg a gyermekük, aki egyébként a Stormi nevet kapta, Los Angeles-i otthonukban volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top