Sztárok

Árpa Attila a kapcsolatáról: „Egy brazil szappanopera és felnőttfilm között mozog”

Árpa Attilát egyáltalán nem zavarja a kora, úgy érzi, hogy jól tartja magát, a kapuzárási pánikot a sportban, hokiban és ketrecharcban éli ki. Színészi karrierje a csúcson, rengeteg hollywoodi sztárral forgatott az elmúlt időszakban, erről, valamint a párkapcsolatáról is mesélt.

Árpa Attila korábban már beszélt a barátnőjéről és a szexuális szokásaikról, most pedig a kapcsolatát hozta szóba. Miután elváltak Tomán Szabinával, megtartották a jó viszonyt, közös lányuk, Amira miatt többször is beszélnek. Árpa Attila a Fem3Cafe vendége volt, ahol beszélt a koráról, a sportról, a diétáról és jelenlegi párkapcsolatáról is. 

„Egyáltalán nem tartom magam macsónak – kezdte a színész. – Van párom, a legdiplomatikusabb megfogalmazás talán az lenne, hogy az én magánéletem valahol egy brazil szappanopera és felnőttfilm között mozog, ennél szebben nem tudok fogalmazni. Stabil kapcsolat, ne tessék félreérteni” – mondta Árpa Attila. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top