Sztárok

Katalin hercegné ezért hagyta el ilyen gyorsan a kórházat

Sokakat meglepett, hogy Katalin hercegné néhány órával a szülés után elhagyta a kórházat, karjában az újszülött kisfiával. Most elmondjuk, miért.

Tegnap Katalin hercegné szüléséről annyi információ jelent meg, olyan alaposan beszámolt a média az eseményről, hogy tulajdonképpen már csak egy realityműsoros fejkamera hiányzott a szülőorvos fejéről, na meg egy kis stáb, amely a kórházból közvetít. 

Ez utóbbira a közösségi oldalakon főleg azután mutatkozott igény, hogy Katalin hercegné, karján az újszülött fiával, megjelent a kórház előtt, és Vilmos herceggel együtt bemutatták harmadik gyermeküket. A kismamák közül sokan megjegyezték, hogy bár így néztek volna ki néhány órával a szülés után, sokan odaírták, hogy kegyetlenség erre kényszeríteni Katalint, de azért az biztos: mindenki kíváncsi volt a miértre és arra is, hogyan csinálja. 

Megnézem
Összes kép (5)

Igaz, a korábbi két szülés után felmerült már mindez, és a hogyanra kicsit könnyebb a válasz. Tudjuk, hogy ilyenkor készenlétben áll egy sminkes és egy fodrász, a ruhát pedig egy stylist korábban kiválasztja. Mivel a fotók Katmandutól Pretoriáig megjelennek, érthető is mindez. Amúgy Vilmos herceg és a két nagyobbik gyerekük, György herceg és Sarolta hercegnő megjelenésére is odafigyelnek.

Vilmos herceg látogatóba megy Katalin hercegnéhez harmadik gyerekük születése után, és viszi György herceget és Sarolta hercegnőt is – Fotó : Europress

Másrészt ez elvárás is a királyi család tagjaival szemben. Az anekdota szerint, amikor Diana elhagyta Vilmossal a kórházat, Erzsébet királynő állítólag megjegyezte, hogy kócos, és úgy néz ki a ruhájában, mint egy bolti eladó. Harry herceg születése után már lakozott és belőtt hajjal, sminkelve, elegánsan hagyta el a kórházat a hercegnő.

Diana hercegnő, miután világra hozta Vilmos herceget – Diana hercegnő Harry herceg születése után

Persze ez még nem magyarázat arra, hogy Katalin miért hagyta el ilyen gyorsan a kórházat

De erre is van magyarázat. Elsősorban a kórházban tartózkodó betegek, kismamák és orvosok miatt, hogy mihamarabb visszaálljon a normál működési rend, és ne zavarják a többieket. Ameddig Katalin hercegné bent volt, kint médiacirkusz volt, hangoskodó tömeg, rendőrök, testőrök, forgalomelterelés, bent pedig szintén testőrök vigyázták a hercegné biztonságát. Vilmosnak és Katalinnak pedig kellemetlen, hogy mindez miattuk van. Másrészt otthon van hely és személyzet is, a hercegné tud pihenni. Harmadrészt a britek nem marasztalják a kismamákat amúgy sem: ha nincs komplikáció, mihamarabb hazaküldik a kismamákat. 

Katalin hercegné mindhárom szülése után könnyedén végigcsinálta a fotózást: 

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top