Sztárok

Nem lesz gondtalan Pippa Middleton terhessége

Első gyermekét várja Pippa Middleton, de Katalin hercegné testvérének terhességét beárnyékolja egy nyomozás, amit az apósa ellen folytatnak.

Miközben mindenki Katalin hercegné harmadik terhessége miatt örvendezett, még egy óriási öröm érte a Middleton családot, hiszen a hercegné húga, Pippa Middleton is gyermeket vár. Ez lesz Pippa és férje, James Matthews első gyermeke.

A 33 éves Pippa Middleton egy csapásra ismert lett, amikor koszorúslányként bevonult Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén a Westminster-szkesegyházba. Pippa és Matthews közel egy éve, tavaly május 20-án mondták ki az igent. A nászútjukat pedig Ausztráliában töltötték.

2017. május 20-án, esküvője napján férjével, James Matthews-zal (Fotó: Getty Images)

Pippa Middleton terhességét azonban beárnyékolja az a vizsgálat, amit idén áprilisban indítottak az apósa ellen. A most 74 éves David Matthews ellen szexuális erőszak gyanújával indítottak nyomozást. A férfit azzal vádolják, hogy 20 évvel ezelőtt megerőszakolt egy kiskorú személyt. Matthews tagadja a vádakat, és óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top