Sztárok

Katalin hercegné és újszülött fia saját ékszert kapott – itt a királyi anya-baba nyaklánc

Csak néhány órája, hogy Katalin hercegné megszülte harmadik gyerekét, a kisfiú nevét sem tudjuk, de máris kapható a királyi anya-baba ékszer, amelyet kifejezetten erre az alkalomra terveztek.

Jelenleg mindenki arra vár, hogy Katalin hercegné kilépjen a kórház ajtaján, karjában harmadik gyermekével, de addig is csak úgy zúdulnak ránk a legkülönbözőbb hírek. 

Ahogy a képes cikkünkre kattintva is láthatod, az egyik nagy kérdés, hogy milyen ruhát visel majd Katalin, és eddig a legnépszerűbb tipp az NLCafé szavazói körében is ugyanaz, mint a briteknél. De azért nem csak a ruhatervezők tették oda magukat. Claudia Bradby ékszerész egy olyan darabot tervezett, amely közel áll a háromgyerekes Katalin hercegné szívéhez

Katalin hercegnének tervezett Anya és Gyermek vagyis, anya-baba nyaklánc – Fotó: Claudia Bradby Jewellery

Az elegáns dizájnú, úgynevezett Anya és Gyermek nyakláncot (vagy anya-baba nyakláncot) 10 évvel ezelőtt Kate Middleton terveztette egy vásárlónak. Most annak a tökéletes replikáját bárki megveheti 135 dollárért. 

„Háromgyerekes anyaként annyira boldog voltam, amikor Vilmos és Katalin bejelentették, hogy ismét babát várnak. A 10 évvel ezelőtti együttműködésünk felelevenítése tűnt a legmegfelelőbbnek az ünneplésre” – mondta Bradby a PEOPLE magazinnak. 

Katalin hercegné a diszkrét ékszereket szereti (Fotó: Getty Images)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top