Sztárok

Valójában miatta szakított Berki és Pamela

Nagy a szerelem Berki Krisztián és új párja, Mazsi között. A rajongók már elfogadták, hogy a műsorvezető és Hódi Pamela szakítása végleges, de eddig nem beszéltek arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk.

Berki Krisztián és Hódi Pamela útjai lassan egy éve váltak el, amikor több szakítás után úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább a kapcsolatukat, így természetesen a régóta tervezett esküvőt is lefújta Berki. A rajongók egy ideig azt hitték, hogy még van visszaút, de most már tisztán látszik, hogy végleges a szakítás. Berki 2 hónapja másba szerelmes, nemrég pedig az is kiderült, hogy Hódi Pamelának is van valakije. A különválás okáról azonban eddig nem beszéltek, most erre is fény derült. 

A Rosszfiúk Ázsiában című könyvben többek között a szakításról is szó esik. A most megjelenő, Berki és Ambrus Attila ázsiai napjait bemutató könyvből kiderül: a Viszkis rabló győzte meg barátját, hogy fújja le a házasságkötést – írja a Story magazin. 

„Ázsia teljesen felforgatta az életemet” – állítja Berki Krisztián a könyvben, amely a Viszkissel történt kamerákon kívüli őszinte beszélgetéseiket foglalja össze.

Mikor elindultunk, a házasság küszöbén álltam. Úgy volt, hogy Pamelával egybekelünk. Annak ellenére, hogy volt már jó néhány szakítópróbánk. Ilyenkor mindig azt éreztem, hogy valami nem kerek, valami nem jó, de sose tudtam megfogalmazni mi a baj.

A Viszkisnek is megvolt a véleménye a Hódi Pamelával való kapcsolatról. „Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén érzem, hogy nem Krisztiánhoz való. Sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Oké, hogy a gyereke anyja, ezt tisztel ni kell, és soha nem szabad elfelejteni, de ez a nő nem hozzá való. Ezt láttam és éreztem. Lehet, hogy nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top